Zwangerschapsgymnastiek, Zwangerschapsgym, Zwangerschapsbegeleiding, Prenatale begeleiding, Pufclub, Puffen, Zuchten. Weeën opvangen. Zwangerschapsoefeningen. Ontspanning. sport in zwangerschap, zwanger sporten

Emmy Luning & Els Boskers

Ademhaling, bekkenbodem. Bekkenbodemoefeningen. Stress urine incontinentie,  Obstipatie Bekkeninstabiliteit. seksualiteit, plassen, poepen vrijen. sporten na zwangerschap

Emmy Luning is
Master Bekkenfysiotherapeut
Docent ZwangerFit®
Docent MoederFit
Docent Babymassage

Na de geboorte van mijn kinderen ben ik mij als fysiotherapeut gaan specialiseren in de fysiotherapeutische zorg rond zwangeren. Gaandeweg kreeg ik steeds meer interesse voor de vaak nog onbegrepen problematiek rond het bekken. In praktijk Holtenbroek zette ik, als een van de eersten in Nederland, in 1996 mijn eigen cursus zwangerschapsbegeleiding ZwangerFitMoederFit op. Ik ging weer aan de studie en begon een praktijk als bekkenfysiotherapeut in de Aa-landen.

Sinds 2012 zijn Bekken&Bodem Bekkenfysiotherapie en ZwangerFitMoederFitZwolle gezamenlijk terug in praktijk Holtenbroek. Hoewel in de kennis en zorg rondom zwangerschap en bevalling sinds de beginjaren veel is veranderd ervaar ik het mogen begeleiden van zwangeren en pas bevallen moeders nog steeds als een prachtig onderdeel van mijn werk, zowel bij Bekken&Bodem Bekkenfysiotherapie als binnen ZwangerFitMoederFit. Ik ben er trots op dat anno 2016 nog steeds zoveel zwangeren uit Zwolle en omgeving naar Holtenbroek komen om bij Els en mij zwangerschapsbegeleiding te volgen.

Els Boskers is
Fysiotherapeut
Docent ZwangerFit®
Docent MoederFit
U

In 1991 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na 5 jaar in Zwitserland te hebben gewerkt ben ik mij gaan vestigen in Zwolle. Met veel plezier werk ik als fysiotherapeut in de Isala en vanaf 2007 werk ik als zwangerfit- en moederfit docent. Zelf ben ik moeder van een dochter.

De opleiding voor zwangerfit docent heb ik in 2004 afgerond bij YVLO. In dit werk vind ik het belangrijk dat zwangere vrouwen vertrouwen blijven houden en krijgen in hun eigen lichaam en op een verantwoorde manier blijven bewegen. ZwangerFitMoederFitZwolle biedt een goede begeleiding in een belangrijke fase van de zwangere vrouw en jonge moeder.

Ik ben er trots op om samen met Emmy ZwangerfitMoederfitZwolle te mogen runnen.