Babyfit

Leer je baby beter kennen

Babymassage is een bijzondere manier om je pasgeboren baby te leren kennen. Liefdevolle aanrakingen zijn heel belangrijk voor een evenwichtige gevoelsontwikkeling van je baby. In verschillende culturen weten ze dit al eeuwenlang, daar wordt vanaf de geboorte de baby dagelijks gemasseerd. Ook in de Nederlandse cultuur raakt babymassage meer en meer ingeburgerd. De massage werkt positief op het lichaamsgevoel van je baby. Daarbij is het een gezellige, ontspannende bezigheid voor zowel de ouder als de baby.

Het cursusprogramma:

Tijdens de cursus BabyFit leer je verschillende massagetechnieken, passend bij jouw baby. De massage geeft je als ouder vaak meer zelfvertrouwen in het omgaan met en het verzorgen van je baby. Naast het leren masseren krijg je uitleg over de ontwikkeling van jouw baby en indien gewenst hanterings-advies specifiek voor jouw baby.

Aanvullende informatie:

De massage wordt op maat gegeven. Je kunt de cursus individueel volgen met jouw baby en eventueel je partner in je eigen huiskamer of in kleine zelfgekozen groepjes. In overleg organiseren we ook workshops eventueel met meerdere disciplines.

De babymassage cursus wordt gegeven door Emmy Luning. Zij is opgeleid in de Shantala babymassage en als fysiotherapeut goed geschoold de ontwikkeling van het jonge kind. Emmy heeft de babymassage geleerd, toegepast en uitgedragen vanaf het moment dat ze zelf kinderen kreeg.

Kosten:

Afhankelijk van de opzet bedragen de kosten van de cursus babymassage  € 100,00 tot € 125,00.

R

Al sinds de geboorte van haar eigen kinderen leert Emmy ouders babymassage

A

Na de massage, een badje en een slokje drinken volgt vaak een lange slaap…

Tijdens de babymassage kijken we wat jouw baby nodig heeft

Informeer naar de mogelijkheden via dit contact formulier

6 + 8 =